Informatie

Natuurlijk staat er op deze website nog veel meer informatie. Ook wordt de informatie geregeld aangepast. hieronder vindt je de links naar alle informatie die er te vinden is. Wil je als Scudipros lid informatie delen met ons of je mede leden kun je deze doorgeven aan contact@scudipros.nl. Het bestuur zal dan besluiten of het wordt toegevoegd.

Verder van belang, ooit hadden we een forum voor de leden om contact met elkaar te zoeken, om duiken af te spreken. Tegenwoordig is er een Whatsapp groep voor. Wil je als lid deelnemen hieraan om zo vaker met andere leden te kunnen duiken etc. laat ook dit even weten via contact@scudipros.nl en we zullen je toevoegen in de Whatsapp groep.

Colofon

Colofon
Duikvereniging Scudipros 

Voorzitter
Remo Peulen    remo@scudipros.nl

Secretaris
Anja van Els anja@scudipros.nl

Penningmeester 
Han Gesthuizen
han@scudipros.nl

ACleden
Marieke v/d Donk marieke@scudipros.nl

Willy van den Akker 
willy@scudipros.nl

Website
Remo Peulen 

Clubblad
Redactie:
Han Gesthuizen 

  ® Scudipros is een bij het Beneluxmerkenbureau gedeponeerde merknaam. Onrechtmatig gebruik en gebruik zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan. 

Leden kunnen een copy van de statuten of buddylijst opvragen via contact@scudipros.nl

AVG

De AVG, ofwel Algemene Verordening Gegevensbescherming is de Nederlandse invoering van de Europese privacywetgeving. 
Deze wetgeving dient ter bescherming van uw persoonsgegevens en informatie. Als duikvereniging respecteren wij de privacy van onze leden en willen wij U via deze weg laten weten dat wij deze wetgeving serieus nemen.

Door op de onderstaande link te klikken kunt U onze Privacy verklaring lezen/downloaden.

Privacy verklaring Scudipros

Duikstekken

Op de website van Duikerslog kun je een overzicht vinden van duikstekken in Nederland en Belgie. Klik op onderstaande link om naar deze website te gaan.

Duikerslog.nl

Getijden

Op de website van Rijks Waterstaat zijn getijdentabellen te vinden voor de verschillende locaties in Nederland. Klik op onderstaande link om de pagina van Rijks Waterstaat te openen.

getij.rws.nl